Experiència immersiva amb un planetari-cinema, entre les activitats nadalenques de la Massana

El Comú de la Massana ha redissenyat la seva oferta nadale

El Comú de la Massana ha redissenyat la seva oferta nadalenca situant els estels i la Via Làctia com a protagonistes. L'activitat central, Estelàrium, serà un gran planetari que s'instal·larà a la plaça de Les Fontetes. Es busca, d'aquesta manera, continuar reivindicant el segell Starlight.

Els espectadors podran explorar les meravelles de l'univers a través de diverses pel·lícules emocionants i divertides, amb una pantalla esfèrica i un sistema d'audició immersiu per endinsar-se de ple en un viatge còsmic de 30 minuts.

Hi haurà dues pel·lícules infantils, 'L'aventura sideral d'Aladí' i 'La Caputxeta Vermella i el telescopi de l'àvia'. A més, hi haurà dues produccions per a tots els públics, 'Explorant el sistema solar' i 'De la Terra a l'Univers'.

Des d'aquest any, la Massana és territori Starlight, un segell que acredita la qualitat del cel fosc. El Nadal massanenc s'inclourà dins l'estratègia de promoció de l'observació dels estels, coincidint amb el fet que al desembre hi ha la pluja d'estels més important de l'any, els Gemínids, amb un nombre elevat de meteors per hora.

Gastronomia, espectacles i il·lusions

L'Estelàrium serà un espai ambientat en la Via Làctia i el Nadal, on es podran fer degustacions gastronòmiques a les 'food trucks' i gaudir de concerts i espectacles. La inauguració serà divendres, 1 de desembre, amb l'encesa dels llums de Nadal, que comptarà amb la intervenció dels joves del Punt 400 i els infants de l'Espai. També hi haurà un castell de focs i una xocolatada.

Les entrades ja estan disponibles a la web de Planetarium Go!.

Informa: Redacció
Imatges: Cedides pel Comú de La Massana

Comparteix:

L'almesquera, una espècie cara de veure i sota amenaça L'aigua centra la 17a edició dels premis d'Iniciatives Sostenibles