Encamp ha celebrat diumenge al migdia la tradicional escudellada popular de Sant Antoni a la plaça de Sant Miquel. S'hi han repartit unes dues mil racions. Enguany, per tal d'agilitar el repartiment, han incorporat novetats en la venda de tiquets.
Aquest any s'ha organitzat amb una venda de tiquets prèvia. S'ha proporcionat envasos reciclables individuals i, com sempre, la possibilitat de comprar el plat commemoratiu, que enguany porta com a protagonista l'emblemàtic edifici de Ràdio Andorra.
"El plat molt maco, com sempre. Cada any fan alguna cosa diferent, enguany toca Ràdio Andorra."
Assistent
"He comprat quatre racions, per a la dona i els nens/ He vingut cada any i n'he comprat quatre, que és els que som a casa."
Assistent
Un acte pensat perquè tothom hagi pogut passar un bon migdia de diumenge, que no hagués estat possible sense tota la feina que hi ha al darrere.
"Les fogaines ja han començat a cremar a partir de les 3 de la matinada. I a més a més tota la carn i les verdures ja s'han estat treballant aquests darrers dies per tenir-ho tot a punt."
Joan Sans, conseller de Cultura d'Encamp
Una tradició que any rere any aplega tant gent del país com turistes que aprofiten per viure-la de prop durant la seva estada.
Informa: Alexia Alcalá
Imatges: Txell Taboada
Comparteix: