Grífols centrarà el debat a Ordino

www.andorradifusio.ad

Ordino afronta uns comicis que alguns preveuen com una lluita entre partidaris i contraris al projecte de Grífols. Les dues candidatures ja han avançat que aquest serà un dels temes centrals, però anuncien que no serà l'eix de la campanya.

Units per Ordino ha aconseguit allò que a les eleccions generals va ser impossible, incorporar membres d'Andorra Endavant al pacte entre PS i Per Ordino. Segons Enric Dolsa, el projecte sobre Grífols és només un dels punts que els uneix, però n'hi ha altres. No té cap mena de dubte a assenyalar com a "tema estrella el laboratori P3 del Prat de la Farga". Un projecte que qualifica de "bajanada". 

Per la seva part, Maria del Mar Coma esgrimeix l'experiència dels membres de la llista d'ACO més Demòcrates i la bona feina duta a terme per l'actual equip comunal com a garanties de cara als electors. Coma reconeix que hauran d'afrontar una campanya on els seus rivals incidiran especialment en el projecte de Grífols però vol centrar-se a "donar importància a la gent del poble i als projectes que necessita la parròquia". 

Ordino ha estat la parròquia on més tard s'han validat les llistes, ja que la sessió de comú s'ha iniciat a dos quarts de sis. El cens electoral ascendeix a 1.947 persones amb dret a vot, quan en les anteriors comunals era de 1.790. Això suposa un augment del 8%.

Informa: Joan A: Sarmiento
Imatges: Fernando Montero

Comparteix: