El PS vol portar al Constitucional l'esmena sobre les pensions

www.andorradifusio.ad

El ministre de Finances ha destacat que el pressupost del 2024 serà el més important en inversions i despeses de la història. Ramon Lladós incideix que les partides més grans se centren en quatre eixos principals: habitatge, salut, millora de la qualitat de vida dels ciutadans i mobilitat.

Des del PS han carregat contra per la forma de treballar-lo en comissió. Sobretot perquè no s'ha acceptat la reserva d'esmena sobre la negativa a aplicar l'augment de les pensions per a les persones que ja no hi viuen a Andorra. Han demanat la col·laboració dels grups de l'oposició per portar la qüestió al Constitucional, donat que es necessita un mínim de 5 consellers per fer-ho. Per la seva part Andorra Endavant s'abstindrà.

"Us he de confessar que ens queda la tristor de no poder-ho portar al Constitucional, ja que solament tres consellers no ho podem fer, convido els grups parlamentaris de l'oposició i al conseller no-adscrit que ens doni suport per poder-ho fer. En cas contrari, animo a la ciutadania a poder-ho fer."

Pere Baró, conseller general PS

Informa: Joan A. Sarmiento

Comparteix:

Manquen protocols efectius contra l'assetjament sexual en l'esport  S'aprova el pressupost per al 2024