Què hem après de la pandèmia de la Covid-19?

www.andorradifusio.ad

Fa tres anys començava un confinament que no se sabia quant duraria, amb mesures de prevenció per combatre la Covid-19 que han anat evolucionant en funció de la situació epidemiològica de cada moment. Què hem après de les diferents etapes viscudes? Hem sortit al carrer a preguntar-ho.

La població ha donat multitud d'arguments. Alguns han destacat que el que s'ha après és "a viure avui i hem aprés a conviure entre nosaltres". 

D'altres han volgut posar el focus en la higiene. "El tema de la higiene. Hem après a cuidar-nos una mica més", esmentaven. Tot i així, n'hi ha que creuen que s'hauria d'utilitzar més la mascareta quan no ens trobem bé. "Del tema mascaretes, ens n'hem oblidat una mica. Quan estem malalts, hem de respectar els altres".

Per últim, han volgut destacar els aspectes laborals com ara el teletreball. "A valorar una mica més el que teníem. El teletreball és una de les coses que ha anat bé", comentava una dona.

Informa: Redacció
Imatges: Kevin Ribeiro

Comparteix:

Andorra continua al capdavant d'Europa en accidents laborals El Consell General i la Casa de la Vall tornen a obrir portes a visitants tradicionals i a públics nous