Hibernation tanca el cap de setmana amb 8.200 assistents

www.andorradifusio.ad

El festival de música electrònica Hibernation tanca la cinquena edició amb 8.200 assistents, tot un rècord d'assistència. Com a novetat presentava dos escenaris, que es mantindran. 

Hibernation és sinònim de diversió i així ho han viscut les 8.200 persones que han assistit a aquesta cinquena edició. Enguany el festival ha fet rècord d'assistència i esperen seguir mantenint aquestes xifres.

"A la gent li ha agradat molt la decoració i el so que s'ha ampliat. Tant els que havien vingut altres anys com el públic nou els hi ha impressionat tot el que hem organitzat", ha detallat Richard Capdevila, dj d'Hibernation.

Aquest any presentaven com a novetat dos escenaris nous, l'iglú Stage que era gratuït a peu de pistes del Pas de la Casa i només acollia Dj locals i el Polar Stage, que era de pagament. 
Capdevila destaca que els nous escenaris es quedaran. "Ja veurem si posarem algun més o s'ampliaran també. Però la idea és anar creixent com estem fent i com hem fet aquest any."

L'organització espera poder continuar oferint música electrònica i entreteniment moltes més edicions.

Informa: Laura Mitjans

Comparteix:

Ingressa a presó la tresorera de l'AMPA detinguda per apropiar-se més de 47.000 euros El saldo de les accions d'EMAP de la Massana permetrà el 2027 alliberar 1 milió d'euros