Impacta contra un senyal de trànsit amb una taxa d'alcoholèmia de 2,07

La policia ha detingut aquest cap de setmana un home de 44 anys a

La policia ha detingut aquest cap de setmana un home de 44 anys amb una taxa d'alcoholèmia de 2,07 després d'haver col·lidit contra un senyal de trànsit a la rotonda d'Engolasters.

Quan estaven senyalitzant l'accident, els agents van haver d'apartar-se per no ser atropellats per un conductor de 20 anys amb una taxa de 0,94.

Aquest cap de setmana també ha estat arrestada a Andorra la Vella una dona de 43 anys per circular en contra direcció en un carrer d'un sol sentit. La dona va donar positiu amb una taxa de 1,12.

La policia rep la visita de la comissària en cap de l’Oficina Central Nacional d’INTERPOL Madrid

El cos d'ordre ha rebut la visita els darrers dies de la comissària en cap de l’Oficina Central Nacional d’INTERPOL Madrid, Carmen Muñoz amb motiu també de la celebració de la Patrona divendres passat. L'encarregat de rebre-la va ser el seu homòleg al Principat, el sergent major Robert Guirao. D'altra banda, la delegació espanyola va fer entrega d'un obsequi commemoratiu per plasmar i reforçar la col·laboració existent entre ambdues organitzacions.

Informa: Redacció

Comparteix:

Liberals entra al pacte d'estat per l'acord d'associació amb la UE FEDA vol eliminar totes les emissions de CO2 en 6 anys