Joan-Enric Vives insta a "trobar solucions" a la crisi de l'habitatge

www.andorradifusio.ad

L'arquebisbe d'Urgell s'ha referit al problema de l'habitatge i ha justificat les manifestacions al carrer com una expressió de la democràcia. Ho ha fent en una visita pastoral a Andorra la Vella. Quant a la despenalització de l'avortament s'ha cenyit al que va dir el secretari d'Estat de la Santa Seu en la seva visita.

Trobar solucions inventives per resoldre la problemàtica de l'habitatge. Aquest és el missatge de l'arquebisbe d'Urgell al Govern i els comuns per mirar de posar remei al principal problema de la població. Joan-Enric Vives veu correctes les manifestacions reclamant un habitatge digne com a expressió de la democràcia i les qualifica de "toc d'atenció" que ha de servir per "trobar solucions" i perquè "el Govern i els comuns hi mirin de posar remei".

Ara bé, Vives ha recordat que el problema de l'habitatge no és exclusiu d'Andorra i que les solucions que es poden aplicar requereixen temps. Quant a la despenalització de l'avortament, ha fet seva la postura del secretari d'Estat de la Santa Seu, el cardenal Parolin, en la seva visita a Andorra.

Vives fa la quarta visita pastoral a Andorra la Vella, on ha destacat les millores a la parròquia, especialment a Santa Coloma.

Informa: Sergi Cano

Imatges: Kevin Ribeiro

Comparteix:

Noves capses precintades per al vot judicial L'aigua, un recurs que cal cuidar