La Massana Fogons enceta una altra edició amb 19 menús pensats pel febrer

www.andorradifusio.ad

La catorzena edició de la Massana Fogons s’allargarà tot el febrer. Hi participen 19 establiments de restauració. Alguns han preparat menús amb calçots, perfectes per aquesta època de l’any.

Els restaurants de la Massana tornen a escalfar els fogons. S'han elaborat 19 menús, 7 dels quals tenen els calçots com a protagonistes. Un producte que es preveu oferir fins abril i que agrada molt. També als turistes, que són el públic principal que es vol atreure.

El conseller de Turisme i Comerç, Josep Maria Garrallà, posa en relleu que "els productes estrella seran els de l'hivern, amb la carn, sobretot de porc, com a ingredient principal. En el cas del peix, serà el bacallà , i també s'hi trobaran el trinxat i l'escudella".

Procuren incloure aliments i gènere local per afavorir els productors del país. Per exemple, de Carn d'Andorra o de vins. Sobretot, en un moment en què seguim convivint amb la pandèmia.

Xavi Fernàndez, propietari de 'La minjadora del Sinquede' destaca que precisament aquest dimarts és " el primer dia amb el 100% d'aforament". Confia que l'eliminació de restriccions es notarà "i vindrà molta gent".

La 14a jornada de la Massana Fogons tondrà lloc de l'1 al 28 de febrer. El comú aposta per promocionar els tasts de vins i els productors locals.

Informa: Judith Sáez
Imatges: Pere Besolí

 

 

 

Comparteix:

Els clients de FEDA valoren la companyia amb un 8,3 i destaquen la competitivitat de les tarifes Optimisme de la Unió Hotelera en el darrer tram de l'hivern amb l'aixecament de restriccions Covid