La Massana organitza jornades monogràfiques de cuina

A demanda dels ciutadans de la parròquia i la implicació d'alguns

A demanda dels ciutadans de la parròquia i la implicació d'alguns dels millors restauradors, la Massana ha presentat "Al novembre, parem taula". Unes jornades monogràfiques per aprofundir els coneixements culinaris en diferents àmbits.

Són sis dies, sempre dimarts o dimecres, amb cursets destinats a grups d'entre vuit i dotze persones i impartits per especialistes. Hi haurà sis temàtiques, des de cuines exòtiques com la japonesa, a enologia i aliments saludables i de la terra.

Les classes es faran a l'esplai de la Massana, excepte dues, que s'impartiran a l'establiment del càmping de Xixerella. El primer curs serà dimarts, 5 de novembre, amb una classe de cuina japonesa.

Informa: Jordi Cama Imatge: Sergi Pla

Comparteix:

Les estacions invertiran 11,7 milions d'euros en la temporada d'hivern Sabors i Aromes d'Andorra busca capital per reflotar l'empresa