Més de 10.000 articles de roba i complements exposats al Vide Dressing

www.andorradifusio.ad

El Vide Dressing de la Massana es consolida com a referent de la moda de segona mà a Andorra i es converteix en un important revulsiu econòmic. Desenes de persones han omplert els carrers i les terrasses de la parròquia en aquest primer cap de setmana de l'edició. 

Triar, remenar i comprar és el que més s'ha fet aquest cap de setmana a la Massana. Sota el lema reduir, reciclar i reutilitzar. En total s'han exposat entre 10.000 i 15.000 articles de roba i complements repartits amb unes 80 parades. Els paradistes estan contents del resultat i ja pensen en una pròxima edició.

El Vide Dressing, que fa deu anys que es fa, té en cada edició més particulars que hi volen participar. A més, s'han convertit en un valor afegit a l'economia de la parròquia.

"És veritat que per la segona edició ja hem complert a nivell de paradistes i ja valorarem si en un futur cal fer una edició més. De moment, en continuarem fent dues".

Eva Sansa, cònsol de La Massana.

Sansa també ha explicat que, majoritàriament, els assistents són nacionals i aprofiten la visita per després quedar-se a donar una volta per la parròquia, fet que ha valorat molt positivament. 

Si aquest cap de setmana encara no heu trobat la peça de l'armari que us faltava no us preocupeu, el pròxim 3 de maig la Massana organitza una nova edició.

Informa: Eva Clausó
Imatge Pau Bonastre

 

Comparteix:

Creixement dels usuaris i de la despesa mitjana de compres en línia Una delegació del Consell General participa a la sessió de primavera de l'APCE