Mireia Tarrés exposa paisatges de proximitat a l'aquarel·la

www.andorradifusio.ad

Mireia Tarrés exposa una vintena de paisatges d'Andorra pintats amb aquarel·la. L'espontaneïtat i la influència de la natura són les característiques que comparteixen tots els quadres.

Paisatges d'Andorra i de zones del voltant són la inspiració que ha permès a Mireia Tarrés, artista, exposar una vintena de quadres. La mostra presenta paisatges de fons marí, urbans i altres inspirats en la natura. Tots han estat viscuts per l'artista i l'han influïda en algun aspecte.

"Pinto el que m'emociona en un moment determinat", explica Tarrés, i afegeix que "m'agrada el moviment de les ciutats i les llums". Sempre va més enllà i s'intenta fixar en "moments del dia que tenen un plus, ja sigui el moment del cap vespre o un dia de pluja o de neu". 

La tècnica de l'aquarel·la li permet treballar més fàcilment i de manera espontània per plasmar la natura i la ciutat en les diferents estacions de l'any i moments del dia. L'aposta per aquesta tècnica i no una altra és perquè permet a l'artista pintar a casa: "Jo soc mare i puc compaginar aquestes dues feines". D'altra banda, també "permet jugar amb transparències i sobretot amb la llum i els reflexes de l'aigua". 

Fins al 20 d'abril, l'hotel Roc Blanc d'Escaldes-Engordany acollirà l'exposició "Paisatges d'aquarel·la".

Informa: Neus Vila
Imatges: Andreij Cristancho

Comparteix:

Cerni Escalé: "Les torres d'Escaldes-Engordany són una aberració. S'ha de controlar la inversió estrangera" La XII edició de la Cursa Illa Carlemany aposta per la sostenibilitat i habilitarà punts d'aigua en lloc de repartir ampolles de plàstic