El Museu Casa Rull ha acollit aquest dissabte les activitats del programa ‘Canya als museus’. La proposta té molt a veure amb la xocolata que es produeix al Principat. Més de vint persones han descobert els secrets del món del cacau.
El ‘tast de xocolata’ és una de les activitats emmarcades dins de la 4a edició del programa ‘Canya als museus’, una iniciativa impulsada pel Ministeri de Cultura i que té com a principal objectiu convidar el públic a redescobrir i visitar els centres culturals d’Andorra.
El Museu Casa Rull ha acollit a una vintena de persones amants de la xocolata que no s’han volgut perdre aquest taller de tast guiat de la mà de Jaume Ruiz i Esther Suils, fundadors de Xocland i grans experts en la matèria. "La idea és que la gent entengui com es fa una xocolata artesana", explica Suils.
Des de Xocland insisteixen a conèixer la diferència entre el cacau com a matèria primera i la xocolata com a producte final, ja que són dos elements molt diferents. Una experiència única en un escenari privilegiat on grans i petits han conegut de primera mà tots els secrets d'aquest producte tan desitjat.
Informa: Karen Gacusana
Comparteix: