Nou cas per al comissari Llop a "Vots de sang"

www.andorradifusio.ad

Aquest dijous es presenta "Vots de sang", l'última novel·la de Ludmilla Lacueva en què el protagonista és un candidat a cònsol que ve d'una nissaga amb moltes ganes de venjança.

Ludmilla Lacueva ens descobreix una argolla a l'entrada del comú d'Ordino on antigament estacaven els lladres. Allà hi apareix mort el protagonista de la seva última novel·la.

"Els assassins o l'assassí saben que tothom aquell matí anirà a votar. Per tant, serà la primera notícia que veurà tothom a la televisió i que s'escamparà molt ràpid. Per saber perquè l'han assassinat ens hem d'endinsar en la vida d'aquesta persona i les eleccions és la manera d'endinsar-nos en la vida del candidat". 

Ludmilla Lacueva, autora de "Vots de sang"

El llibre segueix una campanya en què el porta a porta és part essencial per entendre què passa en un poblet com Sornàs, d'on és la víctima, Roc Fuertes, on tot se sap i ningú en parla. 

"Tot això ve de lluny amb el patriarca, una persona de fora casada amb una noia de Sornàs, que fa negocis il·lícits, contraban, ha fet molts diners i, per tant, s'ha guanyat molts enemics. Jo he volgut crear un microcosmos dominat per una sola família. Sortosament, Andorra va evolucionant i van venint els més joves que ja no segueixen aquesta família de ficció i comencen a passar coses, a assassinar gent. Hi ha sang perquè hi hagi aquest trencament". 

Ludmilla Lacueva, autora de "Vots de sang"

Famílies ocultes, gelosia, ambients turbulents i comptes pendents i una urna que és una reproducció de la que hi havia al quart de Sornàs i amb la qual es dona resposta a un nou cas per al comissari Llop, on ningú és fora de sospita. "Jo sempre penso que la gent acaba pagant per les malifetes que ha fet, pot trigar més o menys però acaben pagant" sentencia l'autora. 

Informa: Rosa Alberch 

Imatges: Ricard Tenza 

Comparteix:

"Èxit rotund" del vol a Palma El conflicte dels propietaris a Ordino és una qüestió d'alçada