El conflicte dels propietaris a Ordino és una qüestió d'alçada

www.andorradifusio.ad

El comú d'Ordino preveu que els conflictes amb els propietaris de terrenys sorgiran per imposar límits a l'alçada de les edificacions i la separació entre immobles. La cònsol major ha valorat a Ràdio Nacional que potser van ser massa estrictes revisant el pla d'urbanisme. Mentrestant, els propietaris no volen un enfrontament.

Maria del Mar Coma ha afirmat que les al·legacions dels propietaris de terrenys de la parròquia al pla d'urbanisme es tindran en compte ja que es vol protegir el territori sense perjudicar ningú. Tot i això, creu que la polèmica durarà mesos perquè reclamen poder tornar a la situació en què podien edificar amb més llibertat. "L'alçada serà un dels problemes. La separació entre edificacions serà una altra de les friccions. Si fem que que per poder construir necessitis més metres quadrats...", deia la cònsol.

Coma ha reconegut que potser van ser massa ambiciosos i ara toca corregir i intentar trobar un punt intermedi. "Potser nosaltres ens vam passar també de frenada. Potser nosaltres vam anar més enllà del que s'esperava", reconeixia.

Els propietaris, per la seva banda, asseguren que estan a l'espera de les respostes del comú a les més de 200 al·legacions que van presentar. Recalquen,a més, que no volen cap enfrontament. El comú tampoc vol acabar als tribunals pel POUP.

Informa: Pere Moliné

Comparteix:

Nou cas per al comissari Llop a "Vots de sang" Sense conveni col·lectiu