Possibilitat de pisos socials al carrer dels Pardals

www.andorradifusio.ad

El comú d'Escaldes-Engordany insta el Govern que estudiï la possibilitat de fer pisos de lloguer assequible al carrer dels Pardals.

Aquest plantejament es fa malgrat la reticència del comú, que no acaba de veure adient que s'hi faci cap construcció. Tot i això, s'assegura que es posa a disposició de l'executiu tenint en compte el greu problema d'habitatge.

"Per la part que hem vist ens semblava que l'accés era complicat, que potser no estava en un lloc molt adequat. Però vist que es va parlar en campanya, entenc que potser ho van estudiar i estem oberts a què se'ns expliqui què és el que s'hi pot fer i si de veritat, si això és factible, doncs, per nosaltres no hi haurà cap problema a cedir la parcel·la al Govern."

Rosa Gili, cònsol major d'Escaldes-Engordany

La construcció en aquests terrenys era un dels punts cabdals del programa de Demòcrates en les darreres eleccions comunals. Des del comú s'ha animat el Govern que faci un estudi de viabilitat i posa a disposició el terreny en cas que es consideri que és factible.

La proposta, que es troba en un punt molt inicial, es va traslladar durant la trobada entre el comú d'Escaldes i el Govern per actualitzar la situació del projecte de l'avinguda del Pessebre. Si tot continua com és previst, es podran començar a construir els habitatges a l'estiu.

Informa: Pilar Candel

Comparteix:

Conduint drogada i sense permís Pendents de noves mobilitzacions