La rehabilitació de la Casa de la Vall, el 2025

www.andorradifusio.ad

El Consell General preveu que la rehabilitació de la Casa de la Vall prevista al pla director es pugui fer el 2025. Un dels objectius és millorar l'accessibilitat, sobretot de les persones amb mobilitat reduïda. 

Les reunions amb associacions han constatat que el Consell General té molta feina per millorar l'accessibilitat. En el cas de la Casa de la Vall, les barreres arquitectòniques són el principal conflicte. Amb la rehabilitació de l'edifici, que es preveu per al 2025, s'intentarà salvar aquest obstacle.

Així ho ha exposat la subsíndica general, Sandra Codina. "Som conscients que tenim unes barreres arquitectòniques de l'edifici no estan adaptades, però que en funció de com vagi el pla director que segurament el 2025 ja comencem la rehabilitació". També ha afegit que el que sí que es farà segur "és adaptar de totes maneres els serveis de comunicació que això sí que ho podem fer".

Per endavant s'aniran fent petites accions en el marc del projecte Consell Obert, com la compra de dispositius tàctils o la creació d'una maqueta de la Casa de la Vall. Aquesta iniciativa compleix un any i els resultats han estat satisfactoris. Al llarg d'aquests mesos s'han rebut 2.000 visitants més que l'any anterior i tots els centres educatius del país han conegut les instal·lacions.

Enllestida la nova llei de protecció de dades

La modificació de la llei de l'agència de Protecció de Dades es votarà a la sessió del Consell General del 15 de juliol. Un dels canvis principals serà la possibilitat de destituir càrrecs designats i la instauració d'un nou procés de selecció del cap. Així ho ha confirmat la mateixa subsíndica en la roda de premsa.

Informa: Pilar Candel

Imatges: Kevin Ribeiro

Comparteix:

Urgències aglutina més de 4 milions d'euros en salaris Cau a la meitat la producció nacional de fusta