Grandvalira-Ensisa, la societat que gestiona Soldeu-El Tarter, preveu aquest hivern un superàvit d'entre quatre i cinc milions. Segons David Hidalgo, el director general, això suposa un retorn "a la normalitat" de les xifres prepandèmia. Això sí, resten atents a com evoluciona el preu de l'energia, que pot alterar i molt els resultats.
David Hidalgo afirma que han preparat un pressupost que preveu un creixement dels ingressos de Grandalira-Ensisa per a aquesta temporada d'hivern d'un 7%, aproximadament.
Això representa unes entrades d'uns quaranta milions i un superàvit d'uns quatre o cinc milions. "Tornem a recuperar ja dades històriques. Parlem de creixements. Ja ens comparem amb una temporada normal. Ja no estem fent aquelles comparacions amb temporades negatives. Per tant, creixement en ingressos". El director explica que han basat la seva estratègia en l'optimització de preus. "Ja sabeu que hi ha una estratègia d'eliminar aquells moments punta de la temporada que ens saturen".
Pel que fa a les despeses, afegeix que han volgut ser molt prudents, ja que és tota una incògnita saber com evolucionarà el preu de l'energia. Hidalgo considera que és una de les despeses més importants que tenen. "Hi ha un apart, que és una incògnita important, que és la part energètica que per a nosaltres és la despesa més important si descomptem les nòmines. Per tant, defensar els marges serà un repte aquest any. Això ho tenim clar".
El responsable del camp de neu també ha informat que els propers mesos hi haurà inversions destacables en l'àmbit de la restauració i en alguna pista nova.
Informa: Pere Moliné
Comparteix: