El TC admet a tràmit amb efectes suspensius el recurs contra el desnonament dels dos germans

www.andorradifusio.ad

El desnonament dels dos germans d'edat avançada previst per aquest dimecres podria aturar-se després que el Tribunal Constitucional hagi acceptat el recurs de l'advocat Emili Campos amb efectes suspensius. El saig està pendent de rebre la notificació, pas necessari per aturar el procés. 

El TC ha admès a tràmit el recurs d'empara amb efectes suspensius contra el desnonament previst per dimecres dels dos germans d'edat avançada, fet que n'atura l'execució. Una decisió que segons el lletrat Emili Campos ve motivada pel fet d'haver trobat indicis de vulneració dels drets constitucionals dels dos clients. Segons Campos, a partir d'ara es traslladarà el recurs al propietari del pis i al ministeri fiscal i s'espera tenir resposta per part del tribunal en un marge d'entre quatre i sis mesos.

Campos ressalta que molt probablement el desnonament quedarà paralitzat per part del saig, però primer cal que rebin la notificació del TC. Un procés que els dos germans estan vivint amb molt neguit. 

Un dels principals arguments del recurs és el fet de no tenir la demanda d'execució del desnonament. Sobre la taula també hi ha una apel·lació davant el Tribunal Superior de Justícia contra la decisió del batlle Colom d'apartar-se del procés, per la qual encara no tenen resposta.

Informa: Laura Cugat 

Comparteix:

L'economia andorrana és la segona que més creix a Europa el 2022 La Creu Roja i Unicef recapten diners per ajudar el Marroc