Primer cap de setmana de la dissetena edició de l'Andorra Taula. Unes jornades gastronòmiques que enguany compten amb la participació d'una trentena de restaurants andorrans. 7 restaurants més que l'edició passada. És l'oportunitat perfecta perquè els restaurants del país puguin treure múscul, i sorprendre, no només els turistes, sinó també la població.
Els productes de proximitat, com els bolets, els làctics i les verdures són les estrelles de l'Andorra a Taula. Ho són sempre, i aquest any, adaptar-se a les limitacions tant de preu com climatològiques ha suposat un repte per a alguns restaurants, però la creativitat és la clau. De fet, hi ha sorpreses. El restaurant Kökosnøt ofereix, per exemple, dos plats amb peix.
Aquest any la cita amplia l'oferta dels restaurants, amb 7 més que l’edició passada, 31 en total. La cita s’emmarca dins l’Andorra Shopping Festival i els establiments es preparen per rebre molta gent, fins i tot entre setmana. I ja n’han rebut força. Els restauradors es mostren satisfets amb el primer cap de setmana de l'Andorra a Taula i esperen afluència de gent. Enguany, no existeix cap topall de preus i això es deixa notar en alguns restaurants, amb menús que ascendeixen fins als 65 euros.
Informa: Gerard Castillo
Imatges: Eric Escabias
Comparteix: