L'UE Santa Coloma, líder en solitari

L'Unió Esportiva Santa Coloma lidera en solitari la lliga Multisegur després de la segona jornada, amb dues victòries en dos partits. La igualtat ha tornat a ser la tònica dominant aquest diumenge a la Borda Mateu.

Aaron Sánchez va obrir el camí de la victòria per als colomencs contra l'Esperança al minut 11. Ja a les acaballes, Àlex Gómez feia el gol de la tranquil·litat per als de Ramon Maria Calderé, els únics que compten els seus partits amb victòries.

L'Inter d'Escaldes va treure profit de l'estratègia per avançar-se davant l'Ordino, amb dues jugades de córner en els primers 10 minuts. Pablo Ruiz va escurçar diferències abans del descans per als ordinencs amb un obús candidat a millor gol de la jornada. Víctor Tellado feia el 2 a 2 definitiu a l'inici de la represa.

Una rematada de cap de Novoa dins l'àrea va donar els tres punts al Futbol Club Santa Coloma davant del campió, l'Atlètic d'Escaldes, que només ha sumat un punt en les dues primeres jornades.

En un duel entre equip invictes, el Penya Encarnada es va avançar amb un gol matiner d'Alejandro Poves, però l'Atlètic Amèrica va igualar al minut 18 amb una diana de Carlos González. I al minut 95 Sioul va desfer l'empat a zero i va donar la primera victòria del curs al Carroi, contra el Pas de la Casa.