Ultimant els preparatius per l'Andorra Taste més nòrdic

www.andorradifusio.ad

L'Andorra Taste va prenent forma amb els treballs per acabar de preparar la zona del Prat del Roure. Enguany l'objectiu és consolidar la proposta per dinamitzar la cuina del país.

En aquesta tercera edició la protagonista és la cuina nòrdica. I procedents dels territoris nòrdics, hi haurà la presència de tres xefs amb estrella Michelin: Christopher Haatuft, Filip Gemzell i Søren  Selin.

La sostenibilitat serà l'eix central d'alguns dels ponents que hi participaran, com els responsables de Nolla, un restaurant d'Helsinki que aspira al residu zero i que està guardonat amb una estrella verda.

Els treballs de condicionament del Prat del Roure van a bon ritme, amb zones dissenyades amb casetes que faciliten la relació entre els assistents amb la possibilitat de tastar les creacions d'uns vint restaurants. 

S'espera superar les 32.000 consumicions de l'edició anterior. La tercera edició de l'Andorra Taste retrà homenatge a la trajectòria de Carme Ruscalleda, l'única dona amb set estrelles Michelin.

Informa: Joan A. Sarmiento

Imatges: Pau Bonastre

Comparteix:

Bartumeu alerta dels "interrogants" en la lliure circulació de mercaderies Desacceleració econòmica