Amb resignació, però amb comprensió. Així és com els restauradors de la Unió Hotelera han rebut les mesures específiques per a aquest Nadal. Entenen que és el que toca ara per capgirar la situació sanitària, però estan convençuts que això afectarà la facturació.
La Unió Hotelera entén les mesures del Govern per a aquestes festes de Nadal, malgrat que això els passi factura a la caixa. Recorda que fa un any la situació era molt pitjor que ara, sense que poguessin arribar turistes.
Celebren, almenys, poder tenir taules de fins a 10 persones la Nit de Cap d'Any, ja que això els amplia les possibilitats de treballar. A més, el director de l'entitat, Jordi Pujol, pensa que és una cosa positiva que s'allargui l'horari d'obertura "per no tallar la festa de cop".
Pel que fa a Nadal, Pujol remarca que serà més complicat, ja que "segurament serà a casa i amb nuclis familiars". Amb tot, entèn que "la corba està disparada" i assenyala que ara s'ha d'intentar salvar la temporada d'hivern.
Malgrat la situació sanitària actual i que pot canviar per moments, les reserves hoteleres per a les properes setmanes són bones i per ara serien similars a les de la Puríssima.
Informa: Laura Massegú
Imatges: Arxiu RTVA
Comparteix: