La vint-i-quatrena edició del Festival Internacional d'orgue porta per títol "Ressonàncies"

www.andorradifusio.ad

La 24a edició del Festival Internacional Orgue&nd porta per títol "Ressonàncies" i inclou una desena de concerts, que tindran lloc a la Massana, Andorra i Escaldes-Engordany.

Torna el Festival Internacional d'Orgue, la seva vint-i-quatrena edició comença el 7 d'abril, Divendres Sant. Porta com a títol "Ressonàncies" i inclou una desena de concerts, amb un ampli ventall d'estils i èpoques. "Volem donar més protagonisme al repertori ibèric de la Massana o el simfònic francès a Andorra la Vella, però pensem que amb aquest programa estan tots els estils ben representats", explica Ignacio Ribas, director artístic del Festival Orgue&nd.

S’estructura en tres temporades distribuïdes en les quatre estacions de l’any. L'últim concert serà el 28 de desembre. Tindran lloc a les esglésies de la Massana, Andorra la Vella i Escaldes-Engordany. "A la Massana només tenim un orgue, però en farem portar un segon, que es diu orgue d'arca", comenta Ribas, i afegeix que "el posarem a l'altar i farem un diàleg entre ells".

Hi haurà la participació de dos músics andorrans i també de músics de França, Espanya i el Japó, acompanyats de l'orgue, altres instruments i duos vocals. 

Informa: Laura Mitjans
Imatges: Arxiu RTVA / Laura Mitjans

Comparteix:

Les associacions de salut mental i addiccions reclamen protocols per a les fugues de menors Turisme Encamp-Pas de la Casa renova la marca turística amb les muntanyes com a protagonistes