El VPC perd en el debut a divisió d'honor B espanyola (11-26)

Derrota del VPC en el debut a divisió d'honor B espanyola davant el Fénix de Saragossa, per 11 a 26. Els de Dani Raya han obert la temporada davant un rival que s'ha mostrat millor físicament i ha tret profit des de les errades tricolors.

Els de Dani Raya han pagat la manca de partits en pretemporada i el Saragossa ho ha aprofitat al primer quart d'hora posant-se amb un 0 a 10 de sortida.

La reacció ha arribat al minut 19 amb una jugada de banda a banda que ha culminat Ian Granyena en assaig sense transformació. El partit ha entrat en una fase més travada i l'intercanvi de xut a pals ha deixat un 11 a 16 al descans.

Els aragonesos han aprofitat la segona meitat per dominar més el ritme i una errada en un refús al minut 50 ha servit en safata un assaig per trencar el partit definitivament. Al final, 11 a 26, i el VPC obre la temporada amb bones sensacions, malgrat el mal resultat.

El pròxim partit del VPC arribarà la setmana vinent fora de casa contra el Poble Nou.

Imatges: David Moreno