Els maridatges del José Antonio Guillermo
Per maridar l'amanida de carxofes amb ous de guatlla, xicoies i vinagreta d'ibèric, el José antonio Guillermo, el sommelier de l'Enoteca, ens ha proposat avui un vi de Rueda, un Verdejo del celler Montepedroso.
Loaded : 0%
Progress : 0%
0:00
Foreground --- White Black Red Green Blue Yellow Magenta Cyan --- Opaque Semi-Opaque
Background --- White Black Red Green Blue Yellow Magenta Cyan --- Opaque Semi-Transparent Transparent
Window --- White Black Red Green Blue Yellow Magenta Cyan --- Opaque Semi-Transparent Transparent
Font Size 50% 75% 100% 125% 150% 175% 200% 300% 400%
Text Edge Style None Raised Depressed Uniform Dropshadow
Font Family Default Monospace Serif Proportional Serif Monospace Sans-Serif Proportional Sans-Serif Casual Script Small Caps
Defaults Done
www.andorradifusio.ad
Comparteix:
Ara i Aquí 10 de maig de 2019
Tornar a: Ara i Aquí 10 de maig de 2019