Comparteix:
L’Ara i Aquí engega la dinovena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir des d'aquesta nova temporada 6 hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats i col·laboradors. Fidels al nom del programa, estarem pendents de tot el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 7h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins el moment de “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt de les 13h.
Pàgina de Facebook Perfil de Twitter E-mail: araiaqui@rtva.ad Telf: (+376) 873 777
Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí.
Direcció i presentació: Montse Grau
Redacció i locutor: Òscar Royo
Producció: Àlex Moldes
Control de so: Thierry Morat i Ricard Porcuna
Hem tancat la setmana dels Cafès amb la visita del president de la Unió Hotelera d'Andorra, Carlos Ramos.
Cafè amb el president de la Unió Hotelera, Carles Ramos.
Salman Khane el matemàtic i enginyer nord americà, guardonat amb el Premi Princesa d'Astúries de cooperació internacional per la Khan Academy. Una plataforma en xarxa sense ànim de lucre i d'accés gratuït, proporciona coneixement, classes i material pedagògic a més de 60 milions de persones a 190 països del món.
Torna el 'Parlem de música', l'espai del Marc Pantebre. Avui, solistes, bandes i estils de la dècada dels 90, 'La generació Z' (primera part).
Hem reservat un temps pel cinema, amb la Viviana Besolí. Les estrenes de Cinemes Illa, la proposta del Cineclub de les Valls i la resta de la cartellera, com també algunes notícies.
Per maridar l'amanida de carxofes amb ous de guatlla, xicoies i vinagreta d'ibèric, el José antonio Guillermo, el sommelier de l'Enoteca, ens ha proposat avui un vi de Rueda, un Verdejo del celler Montepedroso.
Des de la darrera hora de l''Operació Cautxú', fins el més destacat de l'agenda del cap de setmana esportiu, amb el Sergi Cano, en els darrers minuts del programa.