Avui serà un bon dia

Comparteix:

Cada matí, de dilluns a divendres, entre les 8 i les 12h Gabriel Fernàndez capitaneja un gran equip amb Thierry Morat i Ricard Porcuna i t'explica el que passa a Andorra i al món amb l'objectiu d'enganxar-te a una idea de ràdio, fresca, divertida i sense complexos. Si estaves esperant aquest programa fantàstic i si no l'estaves esperant millor perquè et sorprendrà.
De dilluns a divendres de les 8 a les 12h


Avui serà un bon dia 17 de desembre del 2024

  • L'editorial

    ...S’ha d’explicar bé això perquè la temptació d’escalar les afirmacions és evident i està clar que no convé, i menys en un cas com aquest en què resulta senzill caure en les provocacions dels que dominen com ningú les xarxes socials. No és dolent per Andorra que vingui a viure gent adinerada. No necessàriament...

  • Tu demana un sensúnic i tindràs un sensúnic

    Plegats estem al que ens demani la nostra audiència i més si es tracta de posar pa i sal a aquests moments matiners i trempats de la ràdio. És un espai d'Anna Mata i Gabriel Fernàndez.

  • La psicòloga Meitxell Camp ens parla de la síndrome del nadal

    El col·lectiu NIVI, com sempre, ens ajuda a fer el programa més interessant. Avui Meritxell Camp ens explica què és la síndrome del nadal que ara està visitant a moltes persones.

  • Avui a tipus d'interés parlem de la loteria amb Cristina Llau

    Avui l'espai que patrocina MoraBanc toca un tema que ja t'agradaria que haguessis de tocar. Avui Cristina Llau ens parla del que et podria passar si et toca la loteria el 22 de desembre.

  • Avui fem el cafè amb el xef Jordi Grau

    Se li ha de dir cuiner amb estrella. I és que la seva feina al restaurant de l'Hermitage, l'Ibaya, ha merescut una estrella Michelin. Avui passa pel cafè, i coneixem una mica millor, un dels xefs de referència de la cuina andorrana.

  • Una mica de Kandinsky aquesta nit a Escaldes-Engordany

    Aurora Baena ens parla de la visita nocturna d'aquesta nit a l'exposició de Kandinky al Centre d'art d'Escaldes-Engordany. Una experiència molt autèntica que té a veure amb les obres exposades i amb l'espai on son.

  • Parlem de fotos molt ben fetes amb la gent de l'AFVAN

    Si vols saber els ets i uts de l'exposició fotogràfica de l'AFVAN has d'escoltar aquesta conversa amb Miguel Borrachero, Daniel Múrcia i Francesc Cornellana..

  • Avui és dia de bondat amb Núria Prenafeta

    La nostra consultora de desenvolupament del talent ens visita avui amb una conversa molt interessant sobre la bondat com a concepte però en aquest cas aplicant les reflexions de la conversa a entitats i institucions.

  • Trucada d'actualitat amb la ministra Mònica Bonell

    El dipòsit legal és una eina que permet conservar la història i la cultura a través dels materials publicats per garantir-ne la preservació i l'estudi. El ministeri de Cultura actualitza aquesta llei per incloure nous formats que no es preveien als anys 80, com la televisió i els dominis 'ad' i inclou l'Arxiu Nacional com a porta d'entrada. En parlem amb la ministra de cultura Mònica Bonell.

  • VIDEO: Avui fem el cafè amb el xef Jordi Grau

    Se li ha de dir cuiner amb estrella. I és que la seva feina al restaurant de l'Hermitage, l'Ibaya, ha merescut una estrella Michelin. Avui passa pel cafè, i coneixem una mica millor, un dels xefs de referència de la cuina andorrana.

Facebook

Twitter