Avui serà un bon dia

Comparteix:

Cada matí, de dilluns a divendres, entre les 8 i les 12h Gabriel Fernàndez capitaneja un gran equip amb Thierry Morat i Ricard Porcuna i t'explica el que passa a Andorra i al món amb l'objectiu d'enganxar-te a una idea de ràdio, fresca, divertida i sense complexos. Si estaves esperant aquest programa fantàstic i si no l'estaves esperant millor perquè et sorprendrà.
De dilluns a divendres de les 8 a les 12h


Avui serà un bon dia 17 de gener de 2024

  • L'editorial 17 gener 2024

    El segle XX va passar uns quants cops. Un món arriba i un altre se’n va. A mi no m’hi trobareu a mi en una guerra contra els youtubers i els creadors de contingut. Ja comença a ser hora que revisem una mica allò de fer l’andorrà. Cap fred i mirada serena sobre el tema.

  • VIDEO: L'editorial 17 gener 2024

    Passa de tant en tant. El segle XX va passar uns quants cops. Un món arriba i un altre se’n va. No m’hi trobareu a mi en una guerra contra els youtubers i els creadors de contingut. Cap fred i mirada serena sobre el tema. Ja comença a ser hora que revisem una mica allò de fer l’andorrà.

  • VIDEO: Entrevista amb el cònsol major de Sant Julià de Lòria, Cerni Cairat

    El cònsol major de Sant Julià de Lòria, Cerni Cairat, ens visita per comentar la seva arribada al comú lauredià per àmplia majoria. Coneixem quins són els seus objectius al capdavant de la corporació, així com els reptes que presenta la parròquia.

  • Entrevista amb el cònsol major de Sant Julià de Lòria, Cerni Cairat

    Cerni Cairat aconseguia la majoria en les eleccions comunals, convertint-se en el cònsol major de la parròquia laurediana. Ens acompanya per comentar els objectius que persegueix la nova corporació i els reptes que tenen pendents per la legislatura que tot just comença.

  • Trucada d'actualitat amb el cuiner Josep Maria Troguet

    Cada 17 de gener se celebra Sant Antoni i, en conseqüència, és festa a la Massana. És el dia de l'escudella. En parlem amb el cuiner Josep Maria Troguet, qui s'encarrega de l'organització com a responsable d'una de les escudellades més mítiques del país.

  • Amics per sempre amb els membres de la Societat Gastronòmica del Cap del Carrer

    Josep Mesalles, Conrad Cerqueda, Jaume Solé i Esther Ollé, ens acompanyen a la secció per parlar sobre la Societat Gastronòmica del Cap del Carrer. Ells quatre van ser membres destacats de l'organització de la tan recordada festa major de la zona.

  • Marta Alberch ens parla dels beneficis fiscals de co·laborar amb les ONG's

    Marta Alberch, presidenta d'Andtropia, ens acompanya per donar-nos alguns detalls sobre els beneficis fiscals i la seva relació amb les ONG's del país. Coneixem com podem aprofitar l'oportunitat de fer una bona obra a partir de la cooperació i que ens aporti uns beneficis més enllà de la sensació d'haver ajudat.

  • Descobrim en detall Albert Camus, amb el filòsof David Murias

    El nostre filòsof de capçalera David Murias ens visita per parlar de la figura d'Albert Camus, descobrint el seu pensament sobre el terme de l'absurditat. Aprofitem per comentar en detall la seva obra més rellevant, anomenada 'L'estranger'.

  • Kevin Ribeiro ens parla de F*king Stone, un crític i periodista del metal

    Kevin Ribeiro ens visita en companyia de David Martín, més conegut com a F*cking Stone. Fora del seu horari laboral com a cap d'àrea del departament d'estadística, aprofita per endinsar-se en el seu hobby, el món del metall. Coneixem com ha passat de ser un aficionat, a un crític i periodista en el món d'aquest estil musical.

Facebook

Twitter