El Museu Carmen Thyssen Andorra reprendrà aquest dijous 10 d'abril la iniciativa del Gastro Art, a càrrec de l'Atelier by Aitor Estela. Aquesta proposta ofereix als assistents participar en una degustació de còctels elaborats especialment per despertar els sentits i fusionar el gust amb la vista. A més, la sessió inclourà una petita visita guiada de 15 minuts en els que els participants podran descobrir l'exposició que acollim enguany, "Vincles. Cuixart Conversa amb la Col·lecció Carmen Thyssen". La visita tindrà un cost de 30 euros i un aforament de 20 persones. Dissabte 26 d'abril s'enllesteixen les activitats d'abril amb un taller de Sant Jordi, una de les festes més emblemàtiques del nostre territori. En aquest taller, l'objectiu serà crear un punt de llibre personalitzat, inspirat en les icones i llegendes que envolten aquesta festivitat, com la figura del cavaller, la dama i el drac, així com la tradició de la rosa. Ens ho explica tot plegat Miriam Garrido de l'equip de comunicació i producció del museu.
Comparteix: