Comparteix:
Espai Neu és l'espai de neu de referència a Andorra Televisió. Un programa on es pot trobar tot el relacionat amb l'element blanc tractat de manera entretinguda i divertida.
En aquesta pàgina trobaràs tots els capítols de l'Espai Neu de la temporada!
En aquest capítol fem una repassada a l'última proposta de l'Snow Club Gourmet que va tenir lloc a la Cabana, de Grandvalira, una proposta exclussiva del xef Oriol Castro, cuiner sortit del Bulli un dels pilars del restaurant Disfrutar, a Barcelona, amb dues estrelles Michelin. A la segona part, repassem l'actuació de Cande Moreno al Mundial Júnior, disputat a l'estació noruega de Narvik.
Retem el nostre especial homenatge a les dones aprofitant que diumenge se celebra el Dia internacional de la dona treballadora. Ho farem parlant amb treballadores de Grandvalira de diferents àmbits, que van des de tasques de terreny fins a càrrecs amb responsabilitats de direcció. A la segona part del programa veiem les millors imatges de les proves andorranes del Freeride World Tour i del Freeride World Tour júnior, celebrades a Ordino-Arcalís.
Programa dedicat a La Sportiva Andorra Skimo, la travessa dels refugis, que enguany celebrava la cinquena edició. Una data marcada en vermell al calendari de moltíssims aficionats a l'esquí de muntanya.
Les millors imatges de la Copa Burger King, organitzada per la FAE i disputada a Ordino-Arcalís, que va comptar amb esquiadors de les categories sub-10 i sub-12. I a la segona part del programa, reviurem l'espectacularitat dels Ice Gladiators, les curses de motos sobre gel que enguany celebra la cinquena edició
Veiem un reportatge sobre l'Snow Safety Camp de Grandvalira que va tenir lloc aquest darrer cap de setmana. Es tracta d'un campus per freeriders on s'explica la tècnica i els conceptes bàsics necessaris per practicar el freeride amb total seguretat, així com itineraris, condicions de terreny, temps i tallers DVS per a la recerca de víctimes d'allau. I a la segona part del programa, els millors moments del Trofeu Ford en categoria sub-10, disputat a Ordino-Arcalís
Veiem que va donar de si el World Snow Day que es va celebrar diumenge a Grandvalira, aprendrem una mica sobre conducció segura sobre neu al circuit Land Rover i veurem com va anar la primera jornada de l'Snow Club Gourmet. A la segona part del programa, parlem amb l'esquiador de la FAM Sergi Casabella, que ha començat la temporada amb molta força.
Repassem alguns dels esdeveniments que han tingut lloc a les pistes durant aquestes festes nadalenques, com la tradicional baixada de torxes de Grandvalira. També veiem com s'organitza una cursa de les categories sub-14 i sub-16 per part del Soldeu Esquí Club. A la segona part del programa, no et perdis les millors imatges del Free Ride World Tour del 2019.
En aquest primer programa de l'any anem al sector del Tarter, a Grandvalira, per ser testimonis d'una formació per monitors guia per poder fer classes a invidents. També hem passat per Pal per repassar els proves FIS disputades diumenge i dilluns i veurem com Joan Verdú s'entrena al Pas per preparar les properes competicions.
El Nadal ja és aquí. Anem a les pistes per copsar l'ambient festiu que s'hi respira. Destaquem una visita molt especial que va rebre un grup de nens de l'associació Cor All Family al sector de Canillo. Parlem amb el director general de Grandvalira, Alfonso Torreño, perquè ens faci una valoració del que ha suposat el 2019 que deixem enrere per a l'estació.
En aquest programa parlem del nou restaurant Wime & Meat by Jean Leon, al sector de Soldeu. Un restaurant de tipus bistronòmic amb productes de gamma alta i un servei desenfadat. Ho comentem amb Mireia Torres, directora general de Jean Leon. Tot seguit repassem les activitats que ofereixen les estacions d'esquí els pròxims dies.