Jocs Montenegro 2019

Comparteix:

Ràdio i Televisió d'Andorra realitza una cobertura especial dels Jocs de Montenegro 2019. Un equip d'aquesta casa es desplaça per seguir de primera mà la participació dels esportistes de la delegació andorrana.


Notícies

 • Dia 7 - Informatiu Migdia - Montenegro cedeix el relleu a Andorra

  Andorra ja té la bandera dels Jocs dels Petits Estats com a organitzador de la propera edició. En la cloenda, a Montenegro, va recollir-la el president del Comitè Olímpic Andorrà, acompanyat del cap de Govern.  La delegació andorrana emprèn el viatge de tornada amb un balanç de 18 medalles, una més que el 2017, i 3 ors, 2 més que als darrers jocs. L'equip ha tancat el medaller per sobre de San Marino.

 • Dia 6 - Informatiu Vespre - Andorra 2021 inicia el compte enrere

  A pocs minuts de la clausura dels Jocs dels Petits Estats de Montenegro comença el compte enrere per als d'Andorra 2021. El president del COI ha declarat que tenen plena confiança en la capacitat organitzativa del país. El cap de Govern ha destacat el missatge de tranquil·litat que ha trasmès.

 • Dia 6 - Informatiu Migdia - Andorra ja prepara el relleu

  El president del COI, Thomas Bach, ha elogiat la capacitat organitzativa d'Andorra en vista als Jocs dels Petits Estats del 2021. Dos anys abans l'organització no es planteja inversions faraòniques i vol que l'esdeveniment compti amb 18 disciplines, 8 més que les d'aquest 2019. També hem descobert la delegació del Vaticà, que participa per primera vegada en uns Jocs com a observadora.

 • Dia 5 - Informatiu Vespre - 18 medalles per Andorra

  Amb 18 medalles Andorra ha superat el bagatge de l'última cita als Jocs dels Petits Estats. S'ha aconseguit en la darrera jornada de competició per als esportistes andorrans, gràcies a l'or del vòlei platja i a una plata en atletisme de Marcos Sanza. Pel que fa a l'or, la parella Folguera-Bernal ha guanyat una final molt disputada amb Xipre i perllonga l'hegemonia d'Andorra sobre la sorra als Jocs.

 • Dia 5 - Informatiu Migdia - El vòlei pot donar l'última alegria

  La parella de vòlei es classifica per a la final i lluitarà per l'or contra Xipre (un equip al qual ja van guanyar en la primera fase 2-0). Barrugués acaba dotzena en la competició de tir i anuncia que aquests han estat els seus últims Jocs. A més, l'equip de natació ens ensenya les sis medalles que ha aconseguit.

 • Dia 4 - Informatiu Vespre - Pluja de medalles

  El medaller d'Andorra ja suma setze medalles: dos ors, tres plates i onze bronzes. Jornada rodona a la piscina amb l'or de Nàdia Tudó i els bronzes de Mònica Ramírez i Bernat Lomero. Nahuel Carabaña, Dayane Huerta i Pol Moya sumen tres metalls més en atletisme. La parella de vòlei platja, Folguera i Bernal, s'han classificat per a les semifinals després de guanyar San Marino (2-0) i Philippe Santmann tanca la participació en petanca amb una plata. La creu, per al tennis, on no hi ha hagut victòries.

 • Dia 4 -Informatiu migdia- Pol Moya fa el primer or d'Andorra, Sanza és bronze i Rodeiro perd

  Pol Moya, als 800 metres, ha donat la primera medalla d'or a la delegació andorrana en els Jocs de Montenegro. Marcos Sanza es va penjar el bronze en 5.000. En tennis, Ricardo Rodeiro va perdre en el primer partit de la competició masculina individual.

 • Dia 3 - Informatiu Vespre - Pol Moya aconsegueix el primer or!

  Pol Moya ha aconseguit la primera medalla d'or per a la delegació andorrana en aquests Jocs de Montenegro a Bar. Ha estat en la prova de 800 metres. No ha estat l'única alegria de la jornada. Marcos Sanza, l'incombustible fondista, ha aconseguit una altra medalla, en aquest cas de bronze, en la prova dels 5.000 metres. Nàdia Tudó i Mònica Ramírez han sumat tres bronzes en natació, en el segon dia de competició a Podgorica. I plata agredolça per a l'equip de petanca al matí. Philippe i Bruno Santmann han aconseguit un nou metall per a la delegació tricolor, però s'hanquedat a les portes de l'or.

 • Dia 3-Informatiu migdia- Plata agredolça en petanca, tennis ajornat i primeres sensacions en natació

  El tercer dia dels jocs comença amb una plata agredolça per a l'equip de petanca. La punteria ha traït els Santmann en el moment decisiu. Els partits de tennis s'han hagut d'endarrerir de nou pel mal temps. En natació, Mònica Ramírez no té bones sensacions mentre Nàdia Tudó aconsegueix millor marca personal.

 • Dia 2 - Informatiu vespre - Les judokes Lia Povedano i Alda Babi aconsegueixen les primeres medalles

  El judo ha estat protagonista aquest dimarts amb dues medalles de bronze. Lia Povedano i Alda Babi han aconseguit els dos primers metalls de la delegació andorrana. En petanca es produirà un duel parricida de semifinals entre els Santmann, assegurant la medalla en petanca. El vòlei platja ha començat amb victòria. I els tennistes hauran d'esperar per debutar, perquè avui no ha pogut ser per la pluja.

 • Dia 2 - Informatiu migdia - Inauguració i inici de la competició

  El Joncs de Montenegro han donat el tret de sortida amb la cerimònia d'inauguració i aquest dimarts ha començat la competició. Seguim el judo, la natació i la petanca. Arriba la primera medalla.

 • Cerimònia d'inauguració dels Jocs de Montenegro 2019

  Cerimònia d'inauguració dels Jocs dels Petits Estats de Montenegro 2019 amb la desfilada dels esportistes de totes les delegacions. Retransmissió conduïda per Cesc Sanjuan amb els comentaris de Sofia Cortesao.

 • Dia 1 - Informatiu vespre - Polèmiques al vòlei platja i la petanca abans de començar

  Indignació a l'equip de vòlei platja per un canvi de darrera hora dels rivals d'Andorra. La parella Folguera-Bernal s'haurà d'enfrontar als principals favorits. També s'ha mostrat força molesta la parella representant en petancaBruno i Philippe Santmann, per les condicions de la pista. Tot això, a poques hores per la inauguració.

 • Dia 1 - Informatiu migdia - Tot a punt per a l'inici de la competició

  L'organització dels Jocs de Montenegro 2019 ultima els detalls abans de la cerimònia d'inauguració. Mentrestant, els esportistes s'adapten a les instal·lacions i entrenen abans que comenci la competició.