ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra
La rotonda

Comparteix:

La rotonda

La rotonda cada setmana proposa diversos temes de l'actualitat social i cultural de país amb reportatges, convidats al plató i la teva participació a través de les xarxes socials.

La rotonda, amb Rosa Alberch. Divendres a les 14.15 i a les 21.20 h

Direcció i presentació: Rosa Alberch    Realització: Albert Aymamí    Producció: Eva Pons

ÚLTIM PROGRAMA

La Rotonda 2 de juny de 2023

  • La Rotonda 2 de juny de 2023 - 1a part

    Aquest dijous sha estrenat el curtmetratge 'Tirites' que commemora els 800 anys de la troballa de la verge de Canòlich i que el dia 9 es podrà veure a Andorra Televisió. A La Rotonda ens ha acompanyat un dels actors més coneguts del curtmetatge Lluís Marco amb qui parlarem de l'experiència. També ens acompanyaran a la taula el director del curtmetratge Alberto Sánchez i Alberto Sánchez a qui preguntarem com ha anat la visita al vaticà per entregar una talla de la verge al Sant Pare, què els ha dit el Papa Francesc i si hi ha el compromís de venir un dia a Andorra. 

  • La Rotonda 2 de juny de 2023 - 2a part

    Imma Grau és doctora en Societat del Coneixement i la Informació, i dirigeix l'Observatori de mHealth de l'Hospital Clínic de Barcelona. És presidenta de la Fundació iSYS, una organització sense ànim de lucre que té com a objectiu trobar les millors pràctiques en salut digital. En el context de la fundació, l'Imma Grau va promoure el desenvolupament d'una plataforma digital per ajudar a les pacients que tenen càncer de mama, anomenada Xemio.org, combinant la seva experiència professional i personal. La Dra. Grau també va ser voluntària del Grup Àgata, una associació per pacients amb càncer de mama. Ella ens visita amb la Presidenta de l'Associació de Dones d'Andorra, Mònica Codina.

Facebook

Twitter