- El setembre s´ha registrat la xifra més alta en set anys d´afiliats a la CASS. En concret han crescut un 2,9% aquest setembre respecte de l´any passat i s´han situat en 36.631. Segons el Govern la xifra corrobora la recuperació del mercat laboral. - Durant el mes de novembre 21 persones es van beneficiar de la prestació per desocupació involuntària. Aquesta xifra representa una disminució del 55,3% respecte al mateix mes del 2016. La majoria dels qui accedeixen a aquest subsidi són homes i tenen mes de 40 anys. - El Palau de Gel tindrà el 2018 un pressupost d´1.200.000 euros. Una part es destinarà a millores a la pista de gel, la gestió del fred, la piscina i el gimnàs. El tercer trimestre s´ha tancat amb un superàvit de 151.000€, un 12% més que l´any anterior. L´increment permès augmentar l´autofinançament fins a un 83% - 5 de cada 100 adolescents d´Andorra pateixen algun tipus de trastorn de la conducta alimentària. La bulímia afecta un 3% dels joves mentre que un 1% de la població adolescent pateix anorèxia. Des del 2014 el SAAS disposa de les eines per tractar els casos més greus - El MoraBanc Andorra vol mantenir la bona ratxa i sumar la quarta victòria consecutiva. Aquesta tarda rebrà la visita a partir de dos quarts de set d´un Baskonia en línia ascendent. A banda de l´absència de Burjanadze, el nord-americà Chris Copeland continua amb problemes en un dit.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Jordi Gallardo presenta candidatura per liderar Liberals d'Andorra

  Noticies » Política   07 de desembre, 2017
www.andorradifusio.ad

Jordi Gallardo ha presentat candidatura per ser el cap de llista de Liberals d'Andorra a les properes generals. El president del partit afirma tenir les ganes i el projecte perquè els liberals siguin alternativa de govern. Gallardo ha explicat que si no hi hagués consens amb d'altres candidatures que es poguessin presentar, caldrà fer primàries.

El president de Liberals d'Andorra ha fet oficial que ha rebut els suports necessaris per presentar candidatura a ser el candidat de Liberals d'Andorra a cap de Govern. Sense desvetllar quantes signatures ha recollit ni de qui són. S'ha limitat a dir que n'ha rebut més de les necessàries i que ha parlat amb pràcticament la meitat dels afiliats, dels qui ha rebut ampli suport.

Sense dubtes i legitimat per aquests suports, aquest matí ha presentat la seva candidatura al partit. Creu que ha arribat el moment de liderar el projecte liberal: "Parlant amb la militància he copsat la voluntat, les ganes de veure construir un programa al voltant d'una persona que tingui il·lusió, ganes i empenta per poder portar aquest projecte un altre cop al Govern. Penso humilment que puc ser aquesta persona", ha declarat.

Gallardo ha explicat que ha trucat al president del grup parlamentari, Josep Pintat, per comunicar-li la decisió. No sap si Pintat també farà el pas, però ha recordat que si hi hagués més d'una candidatura no caldria necessàriament anar a primàries, ja que existeix l'opció de buscar un consens entre afiliats i militants.

L'executiva analitzarà les candidatures demà. I en un termini màxim de quaranta dies el partit haurà de fer el congrés per escollir el seu proper cap de llista.

Informa: Andrés González-Nandín
Imatge: Anna Ginestà