- El Club Vòlei Encamp ha superat al Sabadell per 3 sets a 1. Els de José Garcia fan un pas més de cara a aconseguir un bitllet a les fases d´ascens a Superlliga 2. D´altra banda, el C.V. Andorra ha perdut per 3 a 1 al Pavelló del Lycée davant el Sàndor. - Cristina Llovera no disputarà finalment el Campionat d´Espanya absolut d´atletisme en pista coberta, aquest cap de setmana a València. Les molèsties que l´atleta arrossega a l´isquiotibial l´han fet renunciar a la competició - L´alberg de la Comella es podria convertir en un centre educatiu innovador si prospera el projecte liderat pel grup Bomosa, la Granja i altres col·laboradors. El comú va decidir tancar les instal·lacions al febrer de l´any passat degut, en bona part, a la manca de rendibilitat. - L´associació de transportistes creu que a Andorra caldria aplicar restriccions per a vehicles industrials altament contaminants, com fan la majoria de grans ciutats europees. L´entitat assegura que les mesures aplicades a París o Barcelona no els afecten, ja que la flota de transport de les companyies andorranes és d´última generació. - L’agència d’avaluació Fitch Ratings manté la nota d´Andorra en BBB amb perspectiva positiva, però continua veient com un risc l’important pes del sector financer en l’economia del país i assenyala com a mancança el fet de no disposar d’un prestador d’última instància. L´agència també critica la manca disponibilitat i freqüència de dades econòmiques. - Augmentar els contractes d´arrendament per sobre l´IPC fixat pel Govern és una pràctica il·legal. S´han detectat casos d´aquestes operatives fraudulentes al país. Els advocats recomanen reclamar als gestors immobiliaris i propietaris els sobrecostos abusius. El Servei d´Atenció al Consumidor ha rebut ja consultes sobre aquesta situació.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Stop Violències critica la negativa a debatre la despenalització de l'avortament

  Noticies » Societat   06 de desembre, 2017
www.andorradifusio.ad

L'associació Stop Violències critica que Andorra es negui a obrir el debat de la despenalització de l'avortament, com a mínim en els tres supòsits bàsics, malgrat les reiterades denúncies del Consell d'Europa.

La presidenta de l'associació, Vaness Mendoza, posa de relleu que Andorra ha signat els convenis amb Europa voluntàriament i que els està incomplint. Han recordat que el comissari de Drets Humans, Nils Muiznieks, ja va dir en la visita de fa un any que el debat s'havia de tornar a obrir.

Malgrat que l'informe fet públic aquest dimarts demana el lliure accés a l'avortament, des de l'associació es defensa que com a mínim s'ha d'avançar en els tres supòsits bàsics, tot i ser insuficients com el mateix informe diu.

Informa: Laia Ferré Marot