- El Govern ha encarregat un estudi sobre el patrimoni gastronòmic. Arran d´aquest projecte, el darrer Observatori del CRES ha presentat el coneixement dels ciutadans d´aquesta qüestió. Els resultats mostren que 3 de cada 10 no sap definir quins serien els plats tradicionals. - Durant el mes de novembre 21 persones es van beneficiar de la prestació per desocupació involuntària. Aquesta xifra representa una disminució del 55,3% respecte al mateix mes del 2016. La majoria dels qui accedeixen a aquest subsidi són homes i tenen 40 anys o més. - El Palau de Gel tindrà el 2018 un pressupost d´1.200.000 euros. Una part es destinarà a millores a la pista de gel, la gestió del fred, la piscina i el gimnàs. El tercer trimestre s´ha tancat amb un superàvit de 151.000€, un 12% més que l´any anterior. L´increment permès augmentar l´autofinançament fins a un 83% - 5 de cada 100 adolescents d´Andorra pateixen algun tipus de trastorn de la conducta alimentària. La bulímia afecta un 3% dels joves mentre que un 1% de la població adolescent pateix anorèxia. Des del 2014 el SAAS disposa de les eines per tractar els casos més greus - El MoraBanc Andorra vol mantenir la bona ratxa i sumar la quarta victòria consecutiva. Diumenge rebrà la visita a partir de dos quarts de set d´un Baskonia en línia ascendent. A banda de l´absència de Burjanadze, el nord-americà Chris Copeland continua amb problemes en un dit.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Stop Violències critica la negativa a debatre la despenalització de l'avortament

  Noticies » Societat   06 de desembre, 2017
www.andorradifusio.ad

L'associació Stop Violències critica que Andorra es negui a obrir el debat de la despenalització de l'avortament, com a mínim en els tres supòsits bàsics, malgrat les reiterades denúncies del Consell d'Europa.

La presidenta de l'associació, Vaness Mendoza, posa de relleu que Andorra ha signat els convenis amb Europa voluntàriament i que els està incomplint. Han recordat que el comissari de Drets Humans, Nils Muiznieks, ja va dir en la visita de fa un any que el debat s'havia de tornar a obrir.

Malgrat que l'informe fet públic aquest dimarts demana el lliure accés a l'avortament, des de l'associació es defensa que com a mínim s'ha d'avançar en els tres supòsits bàsics, tot i ser insuficients com el mateix informe diu.

Informa: Laia Ferré Marot