Et proposo un esmorzar molt saludable i natural. Prepararem barretes energètiques de civada, plàtan i una mica de xocolata fetes a casa. Són perfectes per acompanyar el cafè o el suc, o com a ‘snack’ a mig matí quan ens entra la gana.
Ingredients:
- 200 grs de flocs de civada petits
- 40 grs d’oli de coco fos
- 4 plàtans petits
- 1 grapat d’ametlles torrades
- 1 grapat de panses
- 2 clares d’ou
- 1 pessic de sal
- La pell ratllada de ½ llimona
- 30 grs de xocolata negra
Preparació:
- Escalfar el forn a 180 graus.
- Batre els plàtans amb l’oli de coco, la pell de llimona i la sal.
- Barrejar en un bol aquesta preparació amb els flocs de civada, les ametlles i les panses. Incorporar les clares d’ou i barrejar de nou.
- Posar la massa en una safata pel forn coberta de paper d’estrassa.
- Coure 30 minuts. La superfície ha de quedar daurada.
- Deixar refredar abans de tallar les barretes.
- Quan s’hagin refredat, fondre la xocolata al bany Maria i deixar caure rajolinets per decorar cada barreta.
I ja ho tenim! Oi que és molt fàcil? Espero que t'agradi!
Una recepta de Pili Borra, naturòpata especialitzada en nutrició.