Andorra la Vella mantindrà el gros de la festa major al centre històric

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La festa major d'Andorra la Vella continuarà tenint el centre històric com a punt neuràlgic de les activitats. Ho ha afirmat la cònsol major, Conxita Marsol, que ha destacat la gran participació ciutadana que han tingut tots els actes.

La corporació té clar que la festa major s'ha de viure al bell mig de la capital, tornant als seus orígens i que aquesta és la fórmula perquè la gent la senti seva.

La cònsol major, Conxita Marsol, ha deixat clar que de cara al futur es tornarà a repetir amb la mateixa ubicació, donat que la resposta dels ciutadans ha estat molt positiva. Això malgrat els problemes sorgits amb una part dels veïns, com ara els comerciants del carrer doctor Nequi, que es consideraven perjudicats, ja que es va tallar al trànsit reduint considerablement el pas de vianants. Marsol manté que no li ha arribat "cap queixa directa dels veïns", só d'algun comerç "però molt indirectament". La cònsol considera que "tornar la festa major al mig del poble ha estat positiu" i destaca els assistens al ball a càrrec de la Principal de la Bisbal, "persones de tot el país que a l'envelat situat darrere Pyrénées no hi anaven".

El comú valora sobretot la gran participació dels ciutadans als esdeveniments organitzats. Avança, però, que en el futur es modificaran alguns aspectes per tal de millorar. Segons la cònsol, "ha estat una festa major de capital, s'ha tornat a veure els ciutadans d'Andorra la Vella i els més implicats estan contents i se senten còmodes".

Un cop finalitzi la festa major, el comú té previst de mantenir reunions amb tots els departaments que han estat implicats en l'organització per tal d'analitzar els aspectes a millorar.

Informa: Joan A. Sarmiento Imatge: Meri Bellosta Locució: Yasmina Canedo

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.