Els Reis porten il·lusió a les cases

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Tot i que el Pare Noel ja ha portat gran part de l´encàrrec de les joguines, la tradició dels Reis és per a molts una part més de la celebració de les festes. La il·lusió i les sorpreses avui s´han repetit a moltes llars.

Avui el Gerard i el Guillem s'aixequen amb l´alegria de saber que han vingut els Reis. Al menjador hi troben els regals, però amb una sorpresa que no s´esperaven.

"M'han portat el que jo volia!" ha exclamat el Gerard.

Un llibre d´Star Wars pel Gerard i una pilota pel Guillem: "He demanat la pilota de la lliga i me l'han portat!"

Els Reis a casa del Gerard i el Guillem no han deixat moltes coses i és que el Pare Noel ja va fer gran part de la feina: "Els regals del pare no els poden aprofitar  durant les vacances escolars.  Normalment fem el pare Noel ja que passat el dia de Reis comencen escola." ha explicat Sílvia Moreno,  mare del Guillem i el Gerard

Això sí, Melcior, Gaspar i Baltasar i els seus camells s´han menjat quasi tot el que els havien deixat: "Galetes i un got de llet pels Reis i  aigua pels camells."  

El que és exclusiu de Ses Majestats és el carbó que sempre deixen per aquelles actituds a millorar: "No fer enfadar els meus pares i no emprenyar-los tant."

Avui ha nevat, així que de moment la pilota haurà d´esperar. Mentrestant els dos germans miren el llibre que han portat al Gerard. Aprofiten les últimes hores de festa abans no tornin demà a l´escola.

Informa: Rosa Alberdch   Imatge: Josep M. Garcia  

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.