Ester Fenoll i Lluís Burgués, possibles successors de Rosa Ferrer

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El ministre portaveu s'ha referit a la dimissió de Ferrer. Considera que els resultats electorals a Andorra la Vella han precipitat els esdeveniments.

Cinca ha indicat que el 4 de gener, quan la ministra deixi la cartera, hi haurà substitut. Dos noms que sonen són els de la secretària d´estat d´Afers Socials, Ester Fenoll, i el director del SAAS, Lluís Burgués.Tot i que no li consta que se'ls hagi ofert el càrrec, Cinca ha admès que serien perfils que hi encaixarien.

Sobre els possibles substituts, Cinca ha assegurat que "totes dues persones em semblen molt capaces, i una en particular, l'Ester Fenoll. No és cap secret, és companya de partit i la conec bé, només en sentiran paraules favorables per part meva. Amb el doctor Burguès hi tinc menys relació però també és una persona molt competent i amb una llarguíssima trajectòria."

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.