La nit de Cap d'Any no només es celebra a casa. Cada vegada més hi ha que decideix sortir al restaurant i fins i tot passar la nit en un hotel. Gastronomia i oci es donen la mà en diversos establiments que apuren el temps per tenir-ho tot preparat per als clients de la darrera nit del 2023.
Cap d'Any és per passar-lo amb la família o els amics. Tot i que és molt comú passar-lo a casa, hi ha molta gent que decideix fer-ho a casa i acabar al nit en una discoteca.
Restauració i hoteleria s'impliquen a fons per tenir una oferta variada i completa per Cap d'Any fora de casa. Hores de preparació de productes que han vist augmentar el seu preu considerablement.
Enguany la pujada de preus dels productes condiciona també el cost total de l'oferta que s'enfila més enllà dels 300 € en alguns casos. El que s'ha buscat és oferir quelcom més que una experiència gastronòmica. "En el menú no hi ha gran variació, on hem buscat un punt diferencial és en l'entreteniment", explica el director general de Plaza Hotels Sants Resorts, Israel Martínez.
Tot i així, molta gent està disposada a pagar-ne el preu. Tanta, que això suposa un repte per als establiments, que han de reforçar la seguretat i els treballadors, com és el cas del casino UNNIC.
És la nit més esperada de l'any per als restauradors i els clients. I per això, tot s'ha de mesurar fins el mil·límetre per complir les expectatives i oferir una nit inoblidable i donar així la benvinguda a l'any 2024.
Informa: Gerard Castillo- Sílvia Mestre
Imatges: Kevin Ribeiro- Eric Escabias
Comparteix: