Sopar de quilòmetre zero

L'Andorra Taste s'ha presentat aquest dimarts a la nit am

L'Andorra Taste s'ha presentat aquest dimarts a la nit amb un sopar de benvinguda als participants professionals. Han degustat un menú elaborat per una dotzena de xefs d'Andorra, basat en la cuina d'alta muntanya.

Poques hores abans de la inauguració oficial de la tercera edició, l'Andorra Taste ha ofert als professionals que hi prendran part un tast d'alta muntanya amb productes de proximitat. L'han elaborat 12 xefs locals al restaurant d'UNNIC.

El cap de Govern ha destacat el valor de la gastronomia com a "atractiu turístic" i com a garantia de preservació de valors i tradicions. Les jornades professionals d'aquest esdeveniment culinari arrenquen aquest dimecres amb el lema "altitud vs latitud".

Fins divendres, hi haurà ponències i demostracions gastronòmiques. El cap de setmana, la vessant popular prendrà el relleu, amb una vintena de propostes de restauradors andorrans acompanyades de música en directe, tallers infantils i showcooking. L'oferta està adaptada per a celíacs i intolerants a la lactosa.

Informa: Redacció

Imatge: Andorra Turisme 

Comparteix:

Reflexió sobre els límits de creixement del planeta i la humanitat La policia intercepta 3.000 paquets de tabac de contraban