L'USdA busca el suport de les entitats en la iniciativa popular

www.andorradifusio.ad

De l'avinguda Carlemany a la plaça Rebés, passant per la Dama de Gel i l'avinguda doctor Mitjavila. Aquest és el recorregut que ha proposat l'USdA per a la manifestació de l'1 de maig, que servirà també per aconseguir firmes per presentar l'esborrany de la llei que volen portar al Consell General. 

Una manifestació massiva en contra del que qualifiquen de polítiques neoliberals i pel dret a una vida digna. Són els paràmetres que volen els sindicats de cara a l'acte central del primer de maig. A més, aprofitaran per presentar un esborrany de la iniciativa legislativa popular, que se centrarà al voltant de dos eixos principals: habitatge i salaris. Per disposar del més ampli suport possible, han iniciat reunions amb entitats socials.

"Aquesta setmana hem contactat amb totes les associacions socials d'Andorra perquè volem que aquesta ILP sigui una representació de tota la societat andorrana".

Gabriel Ubach, secretari general de l'USdA

Esperen que tinguin el mateix suport que la manifestació pel dret a l'habitatge, tot i que el contingut de l'acte serà més ampli.

"Estem arribant a un punt en què no solament és un problema d'habitatge. També és un problema de salaris, de nivell de vida, de pèrdua constant de poder adquisitiu de tots els treballadors i sobretot dels pensionistes andorrans. S'hauria d'obrir un debat important de quina Andorra volem".

Gabriel Ubach, secretari general de l'USdA

El Govern ja ha donat llum verda al recorregut proposat, que s'iniciarà a l'avinguda Carlemany, a la plaça Coprínceps, per continuar per l'avinguda Meritxell, la rotonda de la Dama de Gel, l'avinguda Consell d'Europa i doctor Mitjavila, per tornar a l'avinguda Meritxell fins a Príncep Benlloch. Des d'allà a la plaça Rebés, on acabarà.

Informa: Joan A. Sarmiento

Comparteix:

Andorra té una bona salut literària, però limitada per viatjar  Reclam urgent per a la reforma del sistema de pensions