Arrenca l'Andorra Taste

www.andorradifusio.ad

La tercera edició de l’Andorra Taste comença amb ponències de cuiners reconeguts. Durant tot el cap de setmana més de 20 restaurants d’Andorra oferiran tasts de menjar al carrer Veedors de Prat del Roure. 

Showcookings, tast de vins, activitats per a infants i ponències com la de la cuinera Elena Arzak són altres de les activitats que aquest any inclou aquest esdeveniment. Divendres hi haurà una sortida a buscar bolets, a la qual seguirà una ponència del cuiner del país Jordi Grau. Totes les conferències es poden seguir per streaming

"Nosaltres divendres presentem una nova secció que entra en el menú a partir d'aquest hivern i que hem titulat "Vida, supervivència i conservació a la muntanya". Parlarem una mica de la nostra visió sobre aquell moment en el qual no hi havia neveres, ni tants recursos i mitjans com avui dia".

Jordi Grau, restaurant IBAYA, Soldeu 

"Nosaltres apostem per esdeveniments de moltíssima qualitat i amb 'partners' de renom. I aquest és el cas de la consolidació d'aquest esdeveniment. Pensem que a final d'aquesta edició així serà". 

Jordi Torres, ministre de Turisme 

"La idea és una proposta que es posa sobre la taula perquè és evident que de cara a l'any que ve aquella zona haurà canviat molt i pensem que serà un lloc carismàtic per fer-hi molts esdeveniments. Haurem de veure si l'Andorra Taste, perquè és veritat que aquí al Prat del Roure és una zona que va molt bé".

Rosa Gili, cònsol major d'Escaldes-Engordany

Informa: Caterina Vidal

Imatges: Pau Bonastre

Comparteix:

Ordino organitzarà un seminari sobre reserves de la biosfera de muntanya Oposició frontal del sector immobiliari i de la construcció a la llei òmnibus