Això ja no va a missa

Comparteix:

L'Això ja no va a missa és el programa amb més humor de Ràdio Nacional. Cada setmana parlem de temes d’actualitat, amb el Josep Maria Cucalón, de curiositats de casa i de fora amb el Toni González, de Ransol, i de jazz a l'espai "And-Jazz" amb el Josep Maria Ubach. Continuem fent teatre amb el Xavi Fernández i estrenem un nou L'Esport K Fort! amb Jaume Tomàs. I els divendres, " De Ripoll, ni lloc ni poll! ", en companyia d'en Miqui Ripoll. A més a més, presentem quatre espais nous els dimarts amb música, actualitat de la nit andorrana, curiositats del rock i història dels radioaficionats. Cada dia, en el tram final del programa, torna el gran Pep Ramos , el nostre cuiner de capçalera en l'epai "Qui té la paella pel mànec fa anar l’oli on vol". 

Suem la sotana cada dia de dilluns a divendres a les 12h.

Correu electrònic: aixonovaamissa@rtva.ad      Tfn: (+376) 873777

Direcció i presentació: Òscar Royo      


Això ja no va a missa 09 de març de 2020

  • Això ja no va a missa 09 de març de 2020

    Avui obrim la missa amb amab els fabricants de Vodka que han hagut de desmentir que aquesta beguda serveixi per combatre el coronavirus. Ens visiten el Cuca, el Jordi Fernández i el Pep Ramos per parlar d'actualitat, de bàsquet i de cuina respectivament.

  • Cucades: Respecte!

    Respecte! És el que demana el Cuca amb les dates assenyalades i que formen part de les nostres tradicions. El tema del dia de la constitució el té una mica mosca. I no és l'única cosa que no l'acaba d'emociona. La font de llums de la rotonda i l'aeroport tampoc no són massa sant de la seva devoció!

  • El 5è quart: Una altra al sac!

    Amb el Jordi Fernández ens mirem tots els resultats de la jorndada 23 de la lliga Endesa. Un cap de setmana fantàstic per al Morabanc Andorra que va resoldre amb solvència la seva visita a Múrcia. Ara toca mirar cap al diumenge vinent al migdia en que un rival directe ens visitarà. A les 12h30, tots al pavelló per al Morabanc-Bilbao.

  • Panxacontents: All en dejú, remei segur!

    Des de l'Era d'en Jaume de Llorts, el Pep Ramos ens prepara un bacallà a la crema d'alls negres.