Comparteix:
L'Això ja no va a missa és el programa amb més humor de Ràdio Nacional. Cada setmana parlem de temes d’actualitat, amb el Josep Maria Cucalón, de curiositats de casa i de fora amb el Toni González, de Ransol, i de jazz a l'espai "And-Jazz" amb el Josep Maria Ubach. Continuem fent teatre amb el Xavi Fernández i estrenem un nou L'Esport K Fort! amb Jaume Tomàs. I els divendres, " De Ripoll, ni lloc ni poll! ", en companyia d'en Miqui Ripoll. A més a més, presentem quatre espais nous els dimarts amb música, actualitat de la nit andorrana, curiositats del rock i història dels radioaficionats. Cada dia, en el tram final del programa, torna el gran Pep Ramos , el nostre cuiner de capçalera en l'epai "Qui té la paella pel mànec fa anar l’oli on vol".
Suem la sotana cada dia de dilluns a divendres a les 12h.
Correu electrònic: aixonovaamissa@rtva.ad Tfn: (+376) 873777
Direcció i presentació: Òscar Royo
Des de l'Era d'en Jaume de Llorts, el pep Ramos no es complica la vida i ens prepara un entrepà de panxeta ibèrica brutal!
Des de l'Era d'en Jaume de Llorts, el pep Ramos ens prepara unes pomes al forn amb vi dolç.
Des de l'Era d'en Jaume, el pep Ramos ens prepara un arròs caldós amb musclos i escarxofes.
"Taraxacum officinale"....o el que és el mateix, xicoies. Des de l'Era d'en Jaume, el Pep Ramos ens prepara una amanida de xicoies amb pernil d'ànec.
Des de l'Era d'en Jaume de Llorts, el Pep Ramos ens prepara un bacallà a la crema d'alls negres.
Des de l'Era d'en Jaume, el Pep Ramos ens prepara uns ous poxé a la crema de champinyons.
Des de l'Era d'en Jaume el pep Ramos esn prepara unes llesques amb ou. A França ho coneixem com a "Pain perdu" i a Espanya com a "Torrijas"!
Des de l'Era d'en Jaume de Llorts, i quan potser i amb el dia que tenim ens menjariem una sopeta calenta, arriba el Pep Ramos i es despenja amb unes endívies al roquefort.
Des de l'Era d'en jaume de Llorts, el pep Ramos recupera un plat típic de la Iaia, i que s'ha pedut en el temps. Avui cuinem una sopa d'ou amb pa fegit.
Des de l'Era d'en Jaume de Llorts, el pep Ramos no es complica gens la vida per inaugurar la setmana. Una hamburgues de pollastre amb formatge brie! I a córrer.