Comparteix:
L'Això ja no va a missa és el programa amb més humor de Ràdio Nacional. Cada setmana parlem de temes d’actualitat, amb el Josep Maria Cucalón, de curiositats de casa i de fora amb el Toni González, de Ransol, i de jazz a l'espai "And-Jazz" amb el Josep Maria Ubach. Continuem fent teatre amb el Xavi Fernández i estrenem un nou L'Esport K Fort! amb Jaume Tomàs. I els divendres, " De Ripoll, ni lloc ni poll! ", en companyia d'en Miqui Ripoll. A més a més, presentem quatre espais nous els dimarts amb música, actualitat de la nit andorrana, curiositats del rock i història dels radioaficionats. Cada dia, en el tram final del programa, torna el gran Pep Ramos , el nostre cuiner de capçalera en l'epai "Qui té la paella pel mànec fa anar l’oli on vol".
Suem la sotana cada dia de dilluns a divendres a les 12h.
Correu electrònic: aixonovaamissa@rtva.ad Tfn: (+376) 873777
Direcció i presentació: Òscar Royo
Darrera visita del Toni aquesta temporada. Parlem de l'origen, dels beneficis, i de l'actualitat d'un món apassionant: el del cafè!!
El Toni González ens parla del lilà, una planta amb flor molt habitual a les primaveres andorranes.
El Toni González ha estat uns dies per la zona de la Creuse, a França. Un lloc fantàstic i que podria ser una bona idea per a les vacances. Molta BTT, molt bona carn i uns paisatges únics.
Pip Pip Pip, la cantimplora, la motxilla i les xiruques. Amb el Toni fem un tomb per les cabanes d'Andorra.
El Toni González ens parla avui de productes ibèrics. Sembla que han eclipsat altres productes similars al llarg dels anys però no tot ha estat un camí de roses per als productors.
El Toni ens porta avui cap a sud-amèrica. Allí fa anus i panys que hi cultiven cacauets. Una planta curiosa, de la que els fruits s'enterren ells mateixos i que estan considerats com un dels aliments més nutritius del planeta.
Avui el Toni ens descobreix la "Stèvia". Una planta de l'amèrica del sud que serveix per moltes coses. Entre elles, la diabetis, la hipertensió a part de ser un succedani del sucre.
Amb el Toni González fem una passejada per la muntanya i aprenen a reconèixer els fruits salvatges comestibles.
Amb el Toní González descobrim molt a fons la vida i el consum del famós "percebe". Un dels plats més buscats pels bons gourmets.
El Toni González ens fa una prèvia de la jornada de Sant Jordi parlant-nos de la rosa. Evidentment que serà una vegada més una de les grans protagonistes de la jornada del 23 d'abril.