Comparteix:
L'Això ja no va a missa és el programa amb més humor de Ràdio Nacional. Cada setmana parlem de temes d’actualitat, amb el Josep Maria Cucalón, de curiositats de casa i de fora amb el Toni González, de Ransol, i de jazz a l'espai "And-Jazz" amb el Josep Maria Ubach. Continuem fent teatre amb el Xavi Fernández i estrenem un nou L'Esport K Fort! amb Jaume Tomàs. I els divendres, " De Ripoll, ni lloc ni poll! ", en companyia d'en Miqui Ripoll. A més a més, presentem quatre espais nous els dimarts amb música, actualitat de la nit andorrana, curiositats del rock i història dels radioaficionats. Cada dia, en el tram final del programa, torna el gran Pep Ramos , el nostre cuiner de capçalera en l'epai "Qui té la paella pel mànec fa anar l’oli on vol".
Suem la sotana cada dia de dilluns a divendres a les 12h.
Correu electrònic: aixonovaamissa@rtva.ad Tfn: (+376) 873777
Direcció i presentació: Òscar Royo
Avui obrim la missa amb molta "trempera"! En el "Tocats i Sonats" parlem d'alguns dels nominats a la millor cançó original en la propera edició dels premis Oscar. Ens visiten el Xavi Fernández per parlar de teatre, l'Oriol Vilella que ens tornarà a destacar algun disc important del segle XX i finalment el Pep Ramos que un dia més ens posarà el plat a taula.
El Xavi Fernández ens porta cap al teatre Romea de Barcelona. La tripleta Federico García Lorca, Lluís Pascual i Núria Espert ens faran gaudir del popular "Romancero Gitano". Una gran obra del poeta i dramaturg andalús que durant 60 minuts ens tornarà a posar al damunt de l'escenari a una gran dama del teatre mundial. L'obra la podeu veure fins el 26 de gener.
El tercer disc de la banda escocesa The Waterboys, el mític "This is the sea" del 1985 és el protagonista absolut de l'espai d'avui de l'Oriol Vilella. Amb un mega líder al capdavant, Mike Scott, el grup va posar al mercat una joia de la música que avui ens farà passar un excel.lent moment. Entre els temes del disc, un clàssic, "The Whole of the Moon".
Coneguts en moltes regions d'Espanya com a "salmonetes", a casa nostra els trobem com a "molls". Precisament el Pep Ramos ens prepara avui uns molls fregits acompanyats de papates al vapor.