Comparteix:
L'Això ja no va a missa és el programa amb més humor de Ràdio Nacional. Cada setmana parlem de temes d’actualitat, amb el Josep Maria Cucalón, de curiositats de casa i de fora amb el Toni González, de Ransol, i de jazz a l'espai "And-Jazz" amb el Josep Maria Ubach. Continuem fent teatre amb el Xavi Fernández i estrenem un nou L'Esport K Fort! amb Jaume Tomàs. I els divendres, " De Ripoll, ni lloc ni poll! ", en companyia d'en Miqui Ripoll. A més a més, presentem quatre espais nous els dimarts amb música, actualitat de la nit andorrana, curiositats del rock i història dels radioaficionats. Cada dia, en el tram final del programa, torna el gran Pep Ramos , el nostre cuiner de capçalera en l'epai "Qui té la paella pel mànec fa anar l’oli on vol".
Suem la sotana cada dia de dilluns a divendres a les 12h.
Correu electrònic: aixonovaamissa@rtva.ad Tfn: (+376) 873777
Direcció i presentació: Òscar Royo
Avui obrim la missa amb el primer dentifrici vegà de la història. En el "Flims i Penyícul.les" us destaquem totes les estrenes previstes per demà divendres als cinemes del país. Ens visita el Jaume Tomàs per parlar de salts de trampolí i tanquem amb la cuina del Pep Ramos que avui torna a tirar de curri.
El Jaume Tomàs ens parla avui de salts de trampolí. Un esport de neu curiós, diferent, que no es practica al nostre país i que sempre ens fa fer la mateixa pregunta: Com és el primer dia? Com es comença? Com és el dia D, hora H?
Des de l'Era d'en Jaume de Llorts el pep Ramos ens prepara una broqueta de llom de porc al curri.