Comparteix:
L'Això ja no va a missa és el programa amb més humor de Ràdio Nacional. Cada setmana parlem de temes d’actualitat, amb el Josep Maria Cucalón, de curiositats de casa i de fora amb el Toni González, de Ransol, i de jazz a l'espai "And-Jazz" amb el Josep Maria Ubach. Continuem fent teatre amb el Xavi Fernández i estrenem un nou L'Esport K Fort! amb Jaume Tomàs. I els divendres, " De Ripoll, ni lloc ni poll! ", en companyia d'en Miqui Ripoll. A més a més, presentem quatre espais nous els dimarts amb música, actualitat de la nit andorrana, curiositats del rock i història dels radioaficionats. Cada dia, en el tram final del programa, torna el gran Pep Ramos , el nostre cuiner de capçalera en l'epai "Qui té la paella pel mànec fa anar l’oli on vol".
Suem la sotana cada dia de dilluns a divendres a les 12h.
Correu electrònic: aixonovaamissa@rtva.ad Tfn: (+376) 873777
Direcció i presentació: Òscar Royo
Avui obrim la missa amb un carrer força curiós que hem trobat a Cartagena. En el "Tocats i Sonats" recordem l'assassinat del jove raper Pop Smoke, que va morir ahir. Ens visita un molt "carnavalero" Miqui Ripoll. Avui hi ha ganes de festa! I ho tanquem tot plegat amb la recepta del Pep Ramos des de Llorts.
Xauxa, tabola, xerinola....podriem trobar molts adjectius per entendre com arrib a avui i amb quines intencions el Miqui Ripoll als estudis d'RNA. No perdeu res per esperar.
Espectacular recepta la que ens prepara el Pep Ramos des de l'Era d'en Jaume de Llorts. Al lloro:"Crema de foie amb carquinyolis i tòfona.