Això ja no va a missa

Comparteix:

L'Això ja no va a missa és el programa amb més humor de Ràdio Nacional. Cada setmana parlem de temes d’actualitat, amb el Josep Maria Cucalón, de curiositats de casa i de fora amb el Toni González, de Ransol, i de jazz a l'espai "And-Jazz" amb el Josep Maria Ubach. Continuem fent teatre amb el Xavi Fernández i estrenem un nou L'Esport K Fort! amb Jaume Tomàs. I els divendres, " De Ripoll, ni lloc ni poll! ", en companyia d'en Miqui Ripoll. A més a més, presentem quatre espais nous els dimarts amb música, actualitat de la nit andorrana, curiositats del rock i història dels radioaficionats. Cada dia, en el tram final del programa, torna el gran Pep Ramos , el nostre cuiner de capçalera en l'epai "Qui té la paella pel mànec fa anar l’oli on vol". 

Suem la sotana cada dia de dilluns a divendres a les 12h.

Correu electrònic: aixonovaamissa@rtva.ad      Tfn: (+376) 873777

Direcció i presentació: Òscar Royo      


Això ja no va a misa, 10 d'abril del 2017

  • Bones peres

    El Luismi Peréz ens fa cinc cèntims de la meteo del dia i ens proposa un petit avançament del que hauria de ser la setmana. En l'apunt científic, parlem avui de la "meteorització", o el que és el mnateix, els processos causats pels agents atmosfèrics que provoquen el trencament i la disgregació de les roques.

  • Pieras en almívar

    El Joan Pieras ens visita amb tot el recull de coses interessants que van passar a la 35ena edició del Saló Internacional del còmic de Barcelona. Per aquest certamen hi van passar 118.000 persones en un any marcat per l'aeronàutica. 50.000 metres quadrats i gairebé 200 expositors van donar molt de si.

  • Això ja no va a misa, 10 d'abril del 2017

    Avui obrim la missa amb la indignació que ha creat un Pub de Lleida en no deixar entrar un grup de nois amb sindrome de down. En el tocats i sonats parlem de la visita d'Ed Sheeran a Barcelona i dels nous membres del Hall of Fame. Ens visiten el Joan Pieras i el Luismi Pérez que avui ens parlen del saló del còmic de Barcelona i de pedres respectivament. Els darrers minuts per al Pep Ramos des de l'Era d'en Jaume que ens prepara un deliciós magret d'ànec amb foie.